Hotell i Sundsvall

hotell i Sundsvall

Man brukar säga att i Sundsvall så börjar Norrland, en vackert belägen stad vid Norrlandskusten som erbjuder både shopping, kulturevenemang och uteliv. Hotell Södra Berget, ett hotell med en fantastisk utsikt som man kan ta del av oavsett vilket rum man får då utsikten sträcker sig i 160 grader runt hotellet. Med en vy som består av stad och hav eller miltals av grön skog kan man här njuta i fulla drag av allt naturen har att visa upp. Har du tur kan du kanske få syn på Skvadern, det mystiska djuret som är en blandning mellan tjäder och hare och som, enligt sägner, ska finnas i Sundsvall.

Elite Hotell Knaust är väl känt för sin trappa. En fantastisk kreation i marmor som möter gästerna i foajén och imponerar de flesta. Hotellet har en mycket hög standard på både rum och gemensamma ytor. I rummen har sängar och inredning hög klass och det finns tillgång till konferensrum och möteslokaler med alla moderniteter. En personal med bred teknisk kompetens gör också att man direkt kan få hjälp med både bild och ljudanläggningarna som finns.

I Sundsvall finner man också Best Western, Clarion, First Hotell och Scandic med den standard de håller i hela landet. På Clarion möts du av serviceinriktad personal och frukosten ingår. På Best Western har en relaxavdelning och en möjlighet att få checka ut senare om rummet är obokat dagen efter. Prismässigt ligger de flesta hotellen i Sundsvall på liknande nivåer och passar därför både turister och företag och det man ska titta efter är vad man vill ska ingå i boendet. För utsikten och naturen väljer man Södra Berget, för tekniska möjligheter väljer man Elite Hotell Knaust och om man är ute efter att bo bra, med bra service och gott bemötande så kan man välja bland samtliga hotell.